DESPRE NOI

S.C. Ro Building Serv S.R.L.

CUI 18584425

J40/6262/2006

Suntem o companie cu sediul in Bucuresti,care activeaza atat in domeniul constructiilor (igienizare-amenajare) cat si in cel al transporturilor din anul 2006,cu servicii de constructie si transport in toata tara.

Dacă detineti un spațiu de amenajat și, mai mult decât atât, vă doriți ca acesta să fie igienizat sau amenajat într-un timp cât mai scurt, la standarde de înaltă calitate, garantate, atunci, noi suntem soluția dumneavoastră salvatoare.
Bazându-ne pe experienta acumulata in timp,si atentia la detalii in ceia ce priveste cerintele clientului nostru, vom analiza cerintele si ideile dumneavoastra, vă vom expune părerile și ideile noastre, pentru ca, în final, să avem un plan gata de pus în aplicare în timpul cel mai scurt. Pentru că pentru noi așteptările si sperantele dumneavoastră sunt importante, vă punem la dispoziție un întreg și variat portofoliu la care am lucrat în anii de experiență, pentru a vă ajuta să aveți sau să îmbunătățiți o idee.

Acceptăm orice provocare, de la o simpla igienizare sau amenajare interioare  până la cele mai inovatoare și nonconformiste proiecte. Vom împleti calitatea materialelor folosite cu experiența, profesionalismul și pasiunea pentru a crea un spațiu distinct.
Ne inspirăm din noutățile în domeniu și inovația arhitecturală a spațiilor de amenajat pe care ni le puneți la dispoziție pentru a transforma, de la zero, interiorul acestora, astfel încât, finalul lucrării noastre să reprezinte un nou început pentru dumneavoastră și familie sau pentru afacerea și brandul dumneavoastră.