UNELTE NECESARE MONTAT GRESIE

In functie de complexitatea lucrarii, vei avea nevoie de o serie de unelte si echipamente pentru montarea gresiei. Daca manusile din cauciuc si genunchierele intra in categoria “echipamente”, numarul uneltelor necesare este mult mai mare:

  • In primul rand, vei avea nevoie de o galeata de cauciuc din magazinele de profil pentru amestecarea materialelor de nivelare si amorsare, precum si de un amestecator care te va ajuta sa le omogenizezi, respectiv de un mixer special pentru adeziv. O bormasina iti poate fi, de asemenea, utila pentru uniformizarea amestecului.
  • Pentru taierea si slefuirea placilor de gresie pentru colturi si margini, vei folosi un flex cu panza pentru ceramica, o masina pentru taiat placile ceramice manuala sau electrica,un cleste pentru gresie sau o ghilotina.
  • Pentru masuratori precise si unghiuri perfecte, te poti ajuta de urmatoarele unelte: ruleta, rigla, echer, creion, distantieri din plastic, boloboc, dreptar sau nivela cu bula de aer, sfoara de trasat, doua baghete din lemn pentru confectionarea unui cadru-colt de 90 de grade, un metru pliant.
  • Pentru nivelari si aplicarea amorselor si a adezivilor vei avea nevoie de unelte precum racleta, drisca zimtata, spaclu, spatula dintata pentru adeziv, mistrie cu dinti, mistrie simpla.
  • La fixarea placilor de gresie vei folosi si un ciocan din cauciuc special conceput pentru placile ceramice, asa ca asigura-te ca il ai la indemana,insa nu exagerati cu el.
  • Chitul de rosturi va fi aplicat cu o drisca din cauciuc sau o spatula cauciucata dreapta si presat cu o bagheta speciala din lemn. In timpul acestui proces vei mai avea nevoie si de un stergator din cauciuc si de un burete umed, pentru a indeparta surplusul si pentru a curata placile ceramice

Firma noastra va poate ajuta cu lucrari de igienizare,zugravit, montat faianta,montat gresie, rigips, parchet, placari cu polistiren,electrica,sanitare,etc.

Pentru contact sunati la 0736719892 / 0730515520 / mail – robuilding@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *