MATERIALE NECESARE MONTARII GRESIEI

Inainte de a incepe executarea propriu-zisa a lucrarii, este important sa achizitionezi toate materialele trebuincioase in cantitatile necesare. Pe langa placile de gresie, vei mai avea nevoie de urmatoarele:

  • Sapa autonivelanta sau sapa clasica este necesara doar in cazul suprafetelor neregulate sau inclinate, constructorul iti va indica acest lucru dupa ce va evalua spatiul.
  • Grundul de contact va amorsa suprafata care urmeaza sa fie placata. Acesta se foloseste inaintea materialelor de nivelare.
  • Adezivul pentru gresie este primul pe lista cumparaturilor. Alege-l in functie de specificul lucrarii (interior/ exterior) si de particularitatile placilor ceramice. Constructorul te poate sfatui in acest sens, dar este posibil sa gasesti indicatii pretioase si la producatorul de unde ai achizitionat gresia.
  • Chitul pentru rosturi este foarte important pentru finisarea lucrarii. Chiar daca acesta se aplica la un interval cuprins intre 24 si 48 de ore dupa montarea gresiei, este mai indicat sa il achizitionezi anterior executarii lucrarii, pentru a te asigura ca vei avea disponibila nuanta dorita si cantitatea trebuincioasa.
  • Lacul de protectie pentru rosturi nu este un material obligatoriul, dar este unul util. Aplicat cu pensula pe chitul de rosturi dupa uscarea completa a acestuia, le va proteja eficient impotriva petelor si a murdariei.
  • Masa de etansare din silicon cu elasticitate remanenta este folosita la montarea gresiei pentru etansarea trecerilor la plinte si pentru etansarea zonei cabinei de dus

Aveti nevoie de o echipa de igienizare? Noi suntem solutia.

Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare in Bucuresti si nu numai.

Executam lucrari de rigips, placari cu polistiren, zugraveli, placari cu faianta si gresie ,electrice,sanitare,etc.

Pentru contact sunati la 0736719892 /0730515520 / mail – robuilding@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *