INVATAM SA PLACAM CU GRESIE

Luati in considerare ca este de indicat sa petreceti un timp mai indelungat pentru alegerea calitatii placilor de faianta si gresie cat si a celorlalte materiale,nu pe fuga.

Un pret mai mic de multe ori aduce si o calitate mai proasta a placilor ceramice si a materialelor pe care le achizitionati si de care posibil sa nu fiti constienti.

Dati atentie la egalitatea milimetrica a placilor in lungime si latime cat si a planeitatii lor,pentru ca la sfarsitul lucrarii rosturile sa fie egale intre ele si suprafata finala plana,in eventualitatea ca vin montate corpurile de mobilier,etc.

Etape;

1.Pregatirea suprafetei (podeaua),curatati si indepartati pana la beton sau sapa pentru a asigura un suport trainic placilor de gresie ce vor urma montate,nu riscati atat la faianta cat si la gresie.

2.Asigurati-va de planeitatea podelei si turnati o sapa in caz ca necesita suprafata.

3.Faceti masuratorile prealabile inainte de a incepe sa placati,unde montati straifurile,de unde incepeti sa montati,modelul de montaj,etc.

4.Aplicati cu bidineaua un strat consistent de amorsa.

5.Uniformizati adezivul cu piaptanul in fata si dupa aceia placati si montati distantierii,controland planeitatea si orizontalitatea cu dreptarul si bolobocul.

6.Chituiti cu spatula placile de gresie dupa ce va asigurati ca s-au uscat si va pot sustine greutatea.

7.Idepartati surplusul  de chit si finisati cu spatula de burete si apa.

Si nu uitati,cu materiale de o calitate indoielnica nu puteti avea un rezultat al lucrarilor decat sub asteptari.

Pentru contact sunati la  0736719892 / 0730515520  / mail – robuilding@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *