PUNEREA IN OPERA A VOPSELEI

Foloseste intai o pensula de 5-6 cm latime pentru a vopsi toate marginile peretilor si toate colturile dintre pereti si tavan. In cadrul acestui contur vei aplica vopseaua lavabila folosind trafaletul.
Incepi cu tavanul, pentru a nu murdari peretii vopsiti. Cand acesta are primul strat aplicat, continua si cu peretii.

Este important sa vopsesti o singura suprafata (tavanul sau unul din pereti) pana o termini, fara sa faci pauza. Daca vei da timp unor dungi sa se usuce prematur, acestea vor avea un aspect neplacut, neuniform.

Daca ai urmat toti pasii anteriori, vei descoperi ca vopsitul in sine este cea mai usoara si placuta parte a intregului proces. Totusi, tine la indemana o carpa umeda; in cazul in care stropesti din greseala un loc pe care ai uitat sa-l acoperi, poti sterge rapid vopseaua inainte ca aceasta sa se usuce.

Alternativ, poti folosi un pulverizator pentru a intinde vopseaua. Acesta are avantajul de a fi mult mai rapid si de asigura un finisaj mai uniform. Asigura-te insa ca te echipezi corect inainte de a-l folosi, cu tot cu manusi, ochelari de protectie si masca de gura.

Fie ca folosesti pulverizatorul sau trafaletul, va trebui sa aplici cel putin doua straturi de vopsea. Inainte de a-l aplica pe al doilea, este recomandat sa astepti intre 2 si 6 ore pana ca primul strat sa se usuce.
Vopsitul locuintei nu este o etapa deosebit de grea a zugravelii. Totusi, este necesar sa acorzi o atentie deosebita fiecarui detaliu, daca vrei pereti uniformi si placuti vederii

Firma de zugravi cu mare experienta executa lucrari de amenajari interioare si exterioare in Bucuresti si nu numai.

Pentru contact sunati la  0736719892 / 0730515520 / mail- robuilding@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *